Een 86-jarige vrouw in Heerenveen werd dinsdag aangenaam verrast toen twee vrouwen bij haar aanbelden met een grote taart. Nadat zij hen binnenliet, bleken de twee echter op haar sieraden uit te zijn.

Met de woorden dat ''ouderen ook wel eens in het zonnetje gezet mogen worden'', overhandigden de dames de lekkernij aan de bejaarde. Zij liet het duo binnen om een stukje taart mee te eten.

Eenmaal binnen liepen de vrouwen naar de keuken om zogenaamd de taart te snijden. Toen de oudere vrouw het niet meer vertrouwde, stuurde ze de twee weg. 's Avonds ontdekte ze dat haar sieraden verdwenen waren.

De vrouw heeft aangifte gedaan van diefstal, liet de politie woensdag weten. Van de taart heeft de Heerenveense geen kruimel gegeten.

Opmerkelijk

Politieman in lingerie trekt zich af in auto

Een politieman in Sydney dacht zich in alle discretie even terug te kunnen 'trekken'. Hij reed met zijn auto naar een stil plekje en gooide zijn uniform op de achterbank. Voorts trok de agent een paar hoge hakken, een zwarte beha en dito string aan en sloeg vervolgens vol overgave de hand aan zichzelf.

Lees meer...

Politiesites